top of page

Locatie

Je kunt ons vinden in het centrum van Amersfoort en zijn gemakkelijk bereikbaar.

Vermeerstraat 61

3817DB

Amersfoort

Praktijkuren:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

8.00-17.00

8.00-17.00

8.00-17.00

8.00-17.00

-

Contact

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in om contact met ons op te nemen. Na het verzenden van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Parkeergelegenheid

Sinds enkele jaren is vergunningparkeren ingevoerd in de Vermeerstraat (vanaf de Johannes Bosboomstraat richting het centrum) en in de buurt tussen de Vermeerstraat en de Rubensstraat.

Recht voor de praktijk is er gelegenheid tot parkeren in de blauwe zone, vergeet niet uw blauwe parkeerschijf achter de ruit te plaatsen. Indien er bij de blauwe streep geen plek meer is en u bent slecht ter been, kunt u uw auto op de stoep voor de praktijk parkeren. Verder is er gelegenheid tot parkeren in de buurt achter de praktijk (Albert Cuypstraat etc.)

Hartelijk dank! Uw contactformulier is verstuurd.

Klachten

Wij horen het graag indien u opmerkingen heeft over het bezoek aan onze praktijk.

 

Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent over een behandeling bij onze praktijk dan gaan wij daar graag over in gesprek met u. U kunt uw klacht ook schriftelijk bij ons indienen, dan zullen wij contact met u opnemen. In de meeste gevallen kunnen wij dan samen tot een oplossing komen.

 

Heeft u behoefte aan een onafhankelijke mening dan kunt u uw klacht deponeren bij de beroeporganisatie KNMT. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan kosteloos bemiddelen tussen u en uw tandarts.

 

Komt u hiermee nog niet tot een oplossing, dan kunt u voor 75 euro een beroep doen op de Geschilleninstantie Mondzorg. Uw klacht zal in dat geval worden beoordeeld door deskundigen die vervolgens een bindend oordeel zullen geven.

bottom of page